BajBaj

prinţesa decăzută şi laşă

printesei i se aduc plocoane

4 Comments

nu este ziua mea. (soc!)

daaaarrrr… pentru ca printesa este un pic mirobolanta si pastreaza relative legaturi bune cu oamenii din regat, ete ca primeste si chestii.

prima chestie primita astazi, just at my arrival, a fost, ce e drept, nu neparat un cadou inspirat, George. da, frate, porcu de george care ne-a parasit ca un nerusinat, pentru mai multi bani 😀 si mai putine ore de munca 😀

era aci, pe locul alexandrei! si statea pe mess! adica cum sa stai pe mess?! ce e asta, internet cafe?! in fine, sa zicem doar ca ii era dor de vechea lui munca (ca nu se poate spune ca facea si altceva aci mwuahahaha!)

si in loc sa ne aduca ciucalati si chestii bune, asa, ca de ziua lui, vine cu pretentii. eeeeeee! george, cand o sa fii tu barbat cizelat, nu de la sat, atunci iti voi da un mirobolant cadou!

…dar sa nu ne mai amintim de cadouri mirobolante, ca imi amintesc de reactiile unora si iar m-apuca mirarea… in orice caz, apreciem, stimabile, ca ati incercat azi, dupa ce m-am uitat insistent la dvs, sa schitati un “buna”! 😀

APOI!

stimabila doamna de mai incolo m-a instarit cu un magnific reportofon la care nu stie niciuna sa umble. dar conteaza ca e acolo, de impresie. 😀 imi voi incerca puterile cu el! asta e un cadou doi. ma rog, un cadou-imprumut. asta ca sa nu se sperie si sa creada ca i l-am ciordit.

DAR!

cel mai minunat cadou a venit din partea doamnei phenoBD care, nici acu nu inteleg de ce (dar o las sa creada ca a fost o huge deal 😀 -hoooo, glumessscc!), mi-a adus cea mai minunata jucarie: un CHINDĂR, frate!

cuuuuuuu… cuuuuuuuu…. o jucarie malefica, care actioneaza pe raza mare, se repede la Uameni si ii sperie! numai ca, nestiind cum sa o directionez, partea zburatoare a aterizat undeva pe sus, pe unde stau becurile :D, si nu pot ajunge la ea! :(( suferinta.

si cam asta fu

aaaa, si da, mi-am primit si salariul ;;) (cred) si asta e de bine.

incheiere.

Advertisements

Author: bajbaj

bajbaj este. e de sex feminin si le zice mai pe toate.

4 thoughts on “printesei i se aduc plocoane

  1. Ce? Deja ai stricat jucaria malefica? Ia vorbeste tu cu stimabilul administrator Ionut sa vina cu ceva scara sa-ti dea jucaria 🙂

  2. :))
    asa a fost ideea, dar nu stiu cine e nenea 😀

  3. by the way, prepare, ca vin peste tine iar. cu aceeasi inregistrare, de data asta la calitate buna si va trebui sa-ti pui talentele in slujba minunatului ansamblu vocal-instrumental Oliver, ca te rog io frumos ;;)

  4. vai, deci cat te urasc! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s