BajBaj

prinţesa decăzută şi laşă

despre mica şterpeleală din Mediafax

3 Comments

Postul acesta a apărut în urma unei minunate experienţe pe care o resimt şi acum, întrucât ÎMI ESTE FOAME (!!!).

am să vă povestesc astfel despre frigiderul care se prespune că trebuie să îţi păstreze intactă mâncarea.

ei bine, mie mi-a prelucrat-o careva, pe şestache, lăsându-mă fără gustarea care se presupune că mi-ar fi dat puteri până la plecare.

yes, ladies and gentlemen, mi-a fost furată o amărâtă salată de roşii cu brânză (deci imagine: O SALATĂ! nici măcar o friptană, ceva! nuuuuu, o salată!) din frigider, peste noapte.

sper ca cel (dar cel mai probabil este o CEA) care a mâncat-o să facă toxiinfecţie alimentară şi să sufere de foame şi de lipsă totală de bani toată viaţa, aşa cum sunt eu încercată de aceste sentimente azi. (mai putin faza cu toxiinfecţia)

mulţumesc , mami!

Advertisements

Author: bajbaj

bajbaj este. e de sex feminin si le zice mai pe toate.

3 thoughts on “despre mica şterpeleală din Mediafax

  1. pune post-its pe your stuff din frigider, evident, care sa contina mesaje creative menite sa descurajeze consumul ilicit de salatile tale. sau organizeaza un flagrant, sa sara ceva cerneala sau vopsea sau whatever slimy stuff din caserola upon opening.

  2. la voi pre frigider nu sunt lipite note cu: “ce ramane peste noapte se confisca?” si “nu lasa nimic in frigider peste noapte”? In plus, salate de rosii de la frigider capata gust nasol, so, tot raul spre bine…

  3. @Pheno: i’ll think about it si am sa imi vand inventia in toate firmele nehalite. vedeti, daca aveam salarii mai mari nu mai stateam la sterpelit din frigidere, ca disperatii! HUO!!!!
    @Andrei: nu sunt. dar am vazut o data un bilet pe niste carne, cred, pe care scria “nu e autoservire” sau ceva de genu. hmmmzzz… salata de rosii era SIGILATA si neatinsa si era cam singura mea mancare pe ziua respectiva. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s