BajBaj

prinţesa decăzută şi laşă

fancy being a GOSPODINA?

5 Comments

adita e gospodina. in weekendul in care a fost singura acasa, in loc sa isi cheme hoarda de amanti si sa presteze o serie de orgii mai ceva ca Salvador Dali :D, s-a trezit cu noaptea in cap pentru a trebalui.

asadar, in SAMBATA (subliniez SAMBATA) in care facea si de serviciu in agentie, in loc sa dormiteze ca o scroafa si sa se lafaie in patu-si, ea s-a trezit la 7 juma pentru a presta niste spalat de rufe, de vase, mers la piata si gatit pentru “barba-su” si “soacra-sa”, personaje care urmau sa ajunga acasa duminica seara.

dar iata cum si printesa decazuta poate fi o astfel de gospodina:

in weekendul in care va face de serviciu in agentie, printesa se va trezi cu greu la 11, dupa ce va fi pus alarma (enervanta, dealtfel, “twisted transistor”, imposibil sa nu te scoale din morti :D) sa sune de 7 ori. apoi va face un dus. va gati niste pieptanat si pseudo-machiat si isi va da cu spray in pantofii putaciosi. apoi va pleca de acasa la 11:40, sperand, ca intotdeauna, ca va face un drum de cel putin 45 de minute in 20. se va soca de fiecare data de faptul ca speranta nu i se adevereste. 😀

la munca va manca niste cacaturi de sandwichuri, logic, scumpe si putrezite, de la petrom. va vegeta ca o adevarata gospodina, suportand trancaneala colegei despre care a mai tot povestit, eventual gresind sumarul.

apoi, exact cand sa dea sa plece, se va indeletnici cu un audio generos, venit din partea corespondentilor, pe care il va termina cu o ora dupa cea stabilita pentru intalnirea cu barbatul.

se va indopa cu dulciuri, i se va face foame de atatea dulciuri si se va indopa si cu mancare, dupa care i se va parea normal sa manance niste dulciuri SI la desert.

va lenevi ca o balena esuata, cu toate insistentele barbatului de a se intalni. intalnire la care, cu sanse de 98%, va intarzia cel putin 10 minute.

apoi va trece prin stari de somn, lene, scarba, chef de dans, chef de chestii si asa mai departe, dupa care va adormi ca o scroafa nesimtita, cu balele curgand pe perna si cu sforaieli pe fundal.

… dupa care va repeta schema duminica, ca o gospodina care se respecta

gabrielita se revolta ca de ce nu mai apreciaza barbatii gospodinele?! ca ei ar trebui sa se minuneze in momentul in care intalnesc o astfel de femeie, exclamand: “uaaaa, ce gogosari are!”

mie imi convine ca nu sunt gospodina. nu de alta, dar bunica-mea zice ca ea e.

Advertisements

Author: bajbaj

bajbaj este. e de sex feminin si le zice mai pe toate.

5 thoughts on “fancy being a GOSPODINA?

  1. eu zic sa procedezi ca dali [ 😀 ]: mananca branza putacioasa cu ulei de masline, cheama niste oameni goi si creeaza ceva genial. pe urma n-o sa mai aiba nimeni pretentii de gospodinosenie 😉

  2. dada, ce sa zic… 😀 asta pentru ca nu am limuzina si nu pot sa ma fericesc ca el, nu? 😀

  3. eu zic sa nu cartesti. zi merci ca n-ai Copoi, ca tatal lu’ hitler :))

  4. taci tu, ca si io lucru weekendu’ asta si daca esti cuminte, poate te salvez

  5. @cau: ti-am dat un mesaaaaaaj 😀 mare cat inima mea! (160 de caractere) 😀
    @PBD: te accept! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s