BajBaj

prinţesa decăzută şi laşă

baga-mi-as…!

1 Comment

nu ca as avea ce, dar daca as fi avut… mama, ce pana in gatu’ cuiva s-ar fi indesat!

iertaciune pentru cuvintele ingrozitoare si nedemne de o printesa, fie si ea decazuta si lasa cum e…

dar iata! s-a aratat! nesimtirea gabitzei intr-o forma inmultita!

nu mai tin minte daca am scris au ba despre femeia care mi-a “terorizat” primii doi ani de facultate cand venea vorba de proiecte. oh, well, long story short – ea nu avea nicio munca, nici nimic si aparea mereu in ultimul moment la proiecte, cand totul era deja gata de prezentat. cand am dat-o afara ete ca s-a ofuscat!

pai mare surpriza mare!

luni trebuie sa fie gata un proiect despre cersetorie (o, doamne, exact ce imi doream!), un proiect care presupunea intervievarea acestui gen de oameni samd.

problema apare in momentul in care proful a anuntat ca el vrea echipe de MINIM 5 oameni. asa ca ne-am inhaitat cu niste pseudo colege care, dupa ce ca sunt lenese si nenorocite, ne-au anuntat vineri seara (adica chiar ieri, da!) ca pe noi ne dau afara din proiect, ca vezi tu, le stresam prea tare prin faptul ca vrem sa il facem ok. adica din 12 interviuri (doua de caciula, that is), ele au stabilit subit ca 7 (cele facute de mine si de lavinia si inca o tanti) sunt destule… adica ce dracu sa mai iasa si ele in strada, sa vbeasca cu oamenii aia si sa le dea bani!? lasa ca au dat maria si lavinia! …asta dupa ce propusesera de la bun inceput sa masluiasca raspunsurile.

deci dati-va in cacat de printese, sa va iasa negi in cu* si sa faceti gonoree acuta, sa va creasca 5 sani si sa faceti cangrena la alegere! ma pis pe creierele voastre stalcite si pe ideile voastre mui*te! tot voi sunteti alea atacate, baga-mi-as ce n-am in voi si tot voi va plangeti ca vai, noi nu am facut nimic, dupa ce v-am trimis ca proastele aproape toata partea noastra facuta ca sa o folositi, probabil, voi, in genialul vostru proiect muist!

da, si asta vine in weekendul in care sunt de serviciu la munca, in timp de cretinele dracului stau acasa ca printesele pe divan si inventeaza pe hartie roz, transparenta, pretioasa, cu creionul lor cu puf si nestemate, raspunsurile cersetorilor.

in rest… totu bun si frumos, mai putin ca pe noi ne-au lasat in curul gol tocmai cu teoria, vineri seara. surpriza! mai gaseste tu teorie relevanta sambata seara si duminica! sa faceti atac de cretinoza subit!

asa ca uite-ma, nu o sa dorm nici saptamana asta… pentru ca vezi tu… dormitul nu e benefic si util!

inchei aici, inainte de a-mi revarsa si restul de furie pe care vreau sa il pastrez pentru ziua de luni, la examen, cand planuiesc sa imi violentez colegele minunate si printese. lua-v-ar dracu!

plecaciuni cu spume acide!

Advertisements

Author: bajbaj

bajbaj este. e de sex feminin si le zice mai pe toate.

One thought on “baga-mi-as…!

  1. rupe-le!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s