BajBaj

prinţesa decăzută şi laşă

Băh!

2 Comments

Am veşti!

[LATER EDIT] Defapt, asta cred ca e cea mai importantă veste. Prinţesa Decăzută şi Laşă s-a gândit în mod repetat (din două în două secunde, timp de două secunde) şi a venit cu minunata idee de a schimba stilul blogului un pic.

Dar nu vă temeţi, dragi doi cititori! Vă promit viaţa ilustrată a prinţesei! Asta pentru că îmi doresc să fac ceva desenativ în viaţă şi, dacă lenea nu îmi permite să exersez în liniştea camerei, mă voi obliga să prestez pseudo caricaturi pentru acest blog.

Să îmi iertaţi însă neîndemânarea de la început 😀

A, şi aştept fiidbec.

Dar pînă atunci mai ie ceva. Ăsta IE duar tiizăr. pam!pam! 😀

 

UNU

Pentru că se apropie luna martie, luna femeilor, a cadourilor (descriere pozitivă), a crizei economice accentuate şi a găurilor în buzunar (deschiere negativă), vă atrag atenţia că atât VACILE cât şi MAIMUŢELE prestează lucrările aferente!

Mai exact… vacile confecţionează mărţişoare ieftine (în sensul că vă cer bani puţin pe ele, nu că ar fi naşpa :D), originale, minunate, geniale şi chiar la cerere (vizitaţi blogul săptămâna următoare ca să vă convingeţi), iar maimuţele imprimă tricouri minunate, geniale, rezistente, originalo-haioase şi mai ales cu modelul clientului!

Deci nu ezitaţi să scoateţi bani din buzunar pentru nişte cadouaşe simpatice! 😀

 

DOI

AMR mai puţin de o lună până la mini concediul meu minunat. Vă invit să îmi daţi listuţe cu ce vreţi să vă aduc de acolo. Probabil le voi lua în seama just for fun, dar nevermind, it would be a pleasant fiction 😀

 

TREI

Am fost ieri la dentist, pam!pam! Joi vor fi lucrările dureroase în derulare, sper să nu mai păţesc ca data trecută, căci de Da, atunci Prinţesa promite răzbunări crunte şi repetate, materializate în instrumente ascuţite introduse prin înfigere hotărâtă în diverse părţi ale corpului (ştiu că sunt porno, dar nu e)!

 

Cam atât am avut de relatat… mai mult reclama dubioasă, dar sincer am rămas fără bani, aşa că aţi face bine să prestaţi nişte chestii shopping-oase!

Cu mult respect şi interes(e),

Prinţesa Decăzută şi Laşă

[parafă]

Advertisements

Author: bajbaj

bajbaj este. e de sex feminin si le zice mai pe toate.

2 thoughts on “Băh!

  1. Bui Printzesa, tu pi criza aistai mergi in concediu? Hua! Blasfemie! De trei (3) ori HUA!

  2. de trei luni imi strang bani! ia liniste! si fa listuta repede 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s