BajBaj

prinţesa decăzută şi laşă

Perioadă de nesomn

Leave a comment

Cum am venit din concediu au năvălit toate dintr-o dată!

Dl H cu salariul la jumătate, eu cu 5% luat, chiria care nu a scăzut, muncă cât pentru 4 la Mfx, iar oferit training de la ţară pe ce facem şamd.

Ce să mai zic de nuntă! O, Doamne, nuntA!

Am găsit rochii d-abia joi seara (vineri plecam din oraş), când am pornit şi în căutarea pantofilor. Ciudat! 40-urile îmi săreau din picioare când mergeam (că nuuuu, nuuu, Prinţesa Decăzută nu putea fără tocuri de piţipoancă!), iar pe 39 abia dacă le puteam înfige în picior. Mi-am luat, într-un final, nişte pantofi clasici, frumuşei, care merg foarte bine daca nu porţi haine :)) – dar pe care nu îi pot purta cu dres pentru ca îmi alunecă piciorul din ei – şi în care mi-am îndesat pernuţe dă silicon sau ce naiba îs alea (Party Feet, de la Scholl) pe care am dat o avere (mai exact 30 de lei), pernuţe gen plăsturei ca să mai preia din şoc şi vată, ca să nu mai fie aşa larg şi mna! Mă gândesc serios să îi duc înapoi, că oricum i-am ţinut în picioare mai puţin de juma de oră (şi asta în biserică) şi să îi trade cu un 39, măcar am speranţa că se vor lăsa la un moment dat.

Mda. Ce să mai zic că a trebuit să plec separat de dl H (căruia i-au schimbat subit programul muncitoresc), să alerg apoi prin tot Braşovul după un coafor, cu 2 ore înainte de nuntă (la care nu puteam întârzia, dar am facut-o :D). Coaforul l-am găsit într-un mall. Am ordonat tipului care se ocupa cu coafatul să îmi facă nişte bucle mega bucle minunate, care să nu se lase, caci, nu-i aşa, aveam de gând să petrec toată ziua şi toată noaptea. Sanchi, ştiam oricum că pe mine nu mă ţin coafurile, am sperat numai să îmi fac o intrare buclată la biserică.

… which I did. După jumătate de oră aveam partea dreaptă buclată still, în stânga îmi atârna nişte păr drept. Până la ora 18 deja coafura mea consta in straight, weird hair.

Ce să mai zic că la 10 juma deja nuntitul se încheia pentru mine, pentru că dl H, nedormit de 36 ore, deja nu mai înţelegea ce i se vorbea. Şi eu care tocmai ce mă încălzisem după nişte martini, vodcă, vin şi alte alea şi mă pregăteam de alte hore longevive! Spăşită şi cu lacrimi amare că nu voi apuca să manânc din tort, am însoţit H-ul la locul de cazare. Nuntaşii au crezut, probabil, că ne-am retras să facem sex (aşa cum mi-a zis o tanti a doua zi dimineaţă). Adevărul era că la 11 noi dormeam ca porcii.

Apoi la muncă suntem doar două. Mă rog, trei, dar  nu se pune încă – we have a slow learner. Suprinzător cum de am avut timp să scriu postul ăsta! Dar cu siguranţă voi plăti pentru el :))

Mda, şi mai am şi nişte comenzi pe care ar fi trebuit să le onorez de acu o mie de ani, în weekend-ul ăsta prestez iar târg (deci vă aştept) şi sper din suflet să nu plouă, cuz I wanna sell.

Când m-am apucat de postul ăsta, eram sigură că am mai multe de zis.

A, da, vroiam să zic că am ajuns să fiu geloasă pe aurolacul din faţa sediului care, în fiecare dimineaţă când eu deja mă duc să îmi fac cumpărăturile pentru micul dejun de la alimentara comunistă, doarme ca un porc, pe o saltea infectă, învelit într-o pătură jegoasă, sub un tir. Somnul lui pare aşa dulce, iar eu îmi imaginez somnul la mine în pat, înfofolită în plapuma bună (nu aia înţepăcioasă, that is), cu geamurile toate deschise, cu răcoare şi umbră în cameră. Ooooo, cel mai bun somn!!! :X

Am băut cafea, deci purced către un loc pe care îl vizitez destul de rar. Dar şi când o fac!

Plecăciuni! :))

Author: bajbaj

bajbaj este. e de sex feminin si le zice mai pe toate.

Leave a comment