BajBaj

prinţesa decăzută şi laşă

Sweets addiction şi poveste cu aurolac

2 Comments

Am decis să nu mai mănânc dulciuri. Chestie de ambiţie, cică. Nu mi-am impus termen, but I gotta do it. Ce sa mai ziC CĂ CU sănătatea nu stau strălucit acum, deci decizia mea e binevenită.

Poveste:

De o lună încoace (de când am conştientizat eu, that is) am început să fac tratament cu M&M 😀 Şi dă-i cu MM în sus, cu MM în jos, o pungă mică azi, de poftă, că nu mai mâncasem de o mie de ani, o pungă mare mâine, că ce bune au fost alea de azi, poimâine MM în loc de mesele principale şi poC! ete prinţesa cu greaţa după ea, cu picioarele înfăşurate barbar în blugii care nu o mai încăpeau, cu buzunarele goale şi aşa mai departe.

 

Varianta adevărată a poveştii:

Se făcea că duminică dimineaţa, după ce sâmbătă noaptea bălise în secret după MMs dar nu mai avea de unde să le achiziţioneze, prinţesa e fericită că găseşte, la metrou, în drum spre munca ei eternă şi neaducătoare de satisfacţii – un chioşc deschis! (holy light)

eh!

şi se apropie ea mulţumită de acesta, plescăind de poftă încât descoperise deja colţul cu MM, îndreptând mâna spre portofel. se gândeşte mai bine că defapt e duminică şi toate alimentarele comuniste din jurul muncii sunt închise şi decide  să mai caute ceva de grojdit. pentru că are creierul destul de mic şi informaţia (şi aia puţină) circulă repede prin el, prinţesa nu stă mult pe gânduri şi alege eternele sărăţele (crochete) cu susan, aceleaşi pe care le prestează de vreun an, bag de seamă.

În timpul acesta, când prinţesa pregătea banii, cu rugămintea de “O pungă de MM, vă rog!” în gât, ete că vine un bărbat semi aurolac şi, foarte calm dealtfel, ia toata cutia cu MM şi pleacă. Cu toată, frate!!!

Rămân ca proasta, uitând să reacţionez.

Bre, o fi vreun cunoscut de p-aci de pleacă aşa calm, îmi zic. Nu fuge, nu nimic. Menţionez faptul că vânzătoarea făcea curat în chioşc şi vedea toată întâmplarea cu fundul.

Eh, şi până mă prind că ăla furase defapt cutia cu bombonele miraculoase, ia-l de unde nu-i! eu mi-am comandat pachetul cu sărăţele şi am plecat, muţumind frumos şi urând o zi bună, fără să trâmbiţez nimic.

Ce să zic că mi-am făcut procese de conştiinţă ceva vreme! Dar mi-a şi venit să fug după nenea aurolacu’ milogindu-mă pentru o punguţă, măcar una.

Blah! Deci!

1. sunt cetăţean ne-model

2. mă prind greu de unele chestii

3. dependenţa de dulciuri trebuie tratată!

Concluzii din pom, direct din puţul gândirii, de la prinţesa LAŞĂ către poporul ei umil.

Plecăciuni!

Advertisements

Author: bajbaj

bajbaj este. e de sex feminin si le zice mai pe toate.

2 thoughts on “Sweets addiction şi poveste cu aurolac

  1. I don’t know why, but it sounds sooooo familiar…
    Cum mi-a spus mie cineva, damn those guilty pleasures. Iu huu!

  2. Bine ti-a facut…de fapt, a fost trimisu Lu Dumnezeu sa te lasi de acel “drog”:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s