BajBaj

prinţesa decăzută şi laşă

Jurnal de nevastă

6 Comments

Prinţesa şi-a upgradat statusul, aşa că acum este nevastă, muiere măritată, pana ei! Asta implică, teoretic, mulţi plozi, muncă în casă, gătit, călcat, spălat, educat, dat din gură, tras bărbat de urechi că nu e în stare de nimic. Eh! Prinţesa (cred că acu a devenit regină) e la fel de incompetentă şi tolerantă ca la început, aşa că dl H poate dormi liniştit 😀 (ceea ce cred că face chiar acum)

În fine! Înainte de a mai descrie chestii ce s-au întâmplat, TREBUIE să spun ceva!

Bă nene, cu ce scriu eu aici, mai ales că nu dau nume şi nici nu pun  poze, nu are treabă nimeni! Există o libertate de exprimare pe care îmi place să o folosesc şi niciun fost prieten, prin niciun telefon şi niciun mesaj nu poate să mă împiedice să scriu ce se întâmplă. Degeaba mi se zice pe ton nasol că sunt puerilă, nesimţită şi de la ţară, asta nu o să schimbe cu nimic. Unii trebuie să înţeleagă că nu obţin nimic prin astfel de comportamente şi că, dacă îşi doresc ceva cu adevărat, trebuie să înveţe să se poarte şi să discute ca oamenii, nu să închidă telefonul în nas când defapt ei au sunat pentru rezolvarea unei probleme. Adică really, unde pe drum au pierdut logica? Ştie careva că tu eşti ăla despre care scriu? Ştii tu că tu eşti ăla despre care scriu?

Revenim însă!

Procesul de trecere de la un statut la altul a durat, ca în poveşti, trei zile şi trei nopţi 😀

Am semnat, am pupat, am cărat flori, am primit sfaturi de la toţi, a trebuit să mă port cam ca o regină, să zâmbesc, să nu mă strâmb, să nu spun porcării, să nu stau crăcănată la masă 😀

Apoi a trebuit să mănânc delicat şi să joc rolul perfectei neveste proaspăt sosită în familia regală: smile and wave, boys, smile and wave.

A doua zi însă, cu cei de seama mea, am dansat ca urangutanca, am răcnit, am ţupăit, am înfulecat şi am stat şi crăcănată, fără teamă că o să mi se vadă budigăii.

A treia zi am dormitat lung şi nu foarte buştean pentru că, spre disperarea mea, destui s-au gândit să mă sune la 9 dimineaţa ca să mă întrebe una-alta. Unii mai insistenţi ca alţii.

Când în sfârşit m-am trezit, am prestat o sesiune de şoping demnă de orice nouă regină – şi anume am prestat o tencuială de faţă mult prea scumpă, ambalaje de cadouri şi multe budigăi de l-am oripilat pe bărbat care nu îmi înţelege setea de a-mi cumpăra aproape orice chilot care îmi iese în cale :)) eu zic să zică mersi că nu sunt pantofi, că altfel demult ar fi fost la sapă de lemn 😀

Luni a fost o mini nebunie, toţi colegii muncitori au sărit la felicitări şi, oricât de tare am încercat să păstrez secretul evenimentelor recente, se pare că mai mare reclamă mi-am făcut. Acum până şi directorul general îmi ştie numele. Maybe I should do this more often 😀

mdea!

am cotcodăit destul. la muncă cu mine aşadar!

vă urez nişte multe plecăciuni!

Queen wave now, my humble subjects!

Advertisements

Author: bajbaj

bajbaj este. e de sex feminin si le zice mai pe toate.

6 thoughts on “Jurnal de nevastă

  1. “Acum până şi directorul general îmi ştie numele.” :)) felicitari, tu! casa de piatra, alea-alea…

  2. intrebarea e, care nume ti-l stie? ala vechi sau ala nou? ;))

  3. Casa de piatra si bun venit in lumea nevestelor.

    Azi e ziua amintirilor pentru mine, tocmai ce-am povestit cuiva cum mi-am cunoscut consortul si acum dau de postul tau iar in mai putin de o luna aniversam doi ani de la semnatura!

  4. ;)) sarumana, sarumana! iar eu azi tocmai am fost pusa sa povestesc pentru a o mia oara cum am cunoscut eu rozatoarea-tovarasa! 😀 hmmm… nu stiu ce se zice dupa doi ani! la mai multi? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s