BajBaj

prinţesa decăzută şi laşă

Pregătiri de femeie măritată

3 Comments

Nevestele când se nevestesc la biserică şi apoi pe la restaurante cică să fie frumoaso-gingaşo-mirobolante! Că să poarte alb, că să fie diafane şi fără bube pe faţă!

Nevasta cu pricina este departe de aceste aşteptări! Ş-aşa începem povestirea!

A fost odată ca niciodată o aia care urma să se miresească. Şi pentru că era incompetentă a lăsat totu pe ultimu moment, aka ultima săptămână, inclusiv scăparea de mustaţă.

Se ştie, ea nu are cine ştie ce mustăcioara lui pana corbului, dar pentru că Hârciogu şi Giizăs au făcut caterincă de ea sistematic, ani la rând, ea s-a simţit şi a zis că măcar acu să nu facă mustaţa contrast cu veşmântu-i alb. Aşa că, ştiind că de obicei se trezea cu o minunăţie de iritaţie, a prestat acţiunea smulgătoare cu o săptămână înainte de eveniment, acasă, cu nişte benzi (first timer).

Şi dă-i şi hârşt, şi dă-i şi hârşt, şi iar hârşt, da mai hârşt un pic că parcă nu s-a luat de tot şi pam paraaaam, uite prinţesa cu super coşuri la gură, cu supureală şi roşeaţă şi imposibilitate de pupat, mâncat, râs ca lumea! Apoi dă-i cu baneocin, dă cu gălbenele aaaa! După ce că avea gură hidoasă mai era şi grăsimoasă! …Până a descoperit ea Penaten, cremă uber bună pentru iritaţii la cururile bebeluşilor. Acu e dată cu ea pe la bot, chiar în timp ce scrie acest mega articol pentru a preveni miresicile de asemenea greşeli.

Ce să mai zic că a fost şi la o probă de coafură şi pentru că a ales ceva simplu, dar pentru par mult şi fantastic de frumos şi lucios ce clar ei nu i se potrivea, i-a ieşit o linsătură de coafură de zici că nu se spălase de ani lumină. Trist! Şi cel mai trist e că toată lumea o somează să poarte ruj sau gloss pe buze, deşi nu are nevoie, pentru că le are deja roşii, iar cu aşa ceva pe buze i se accentuează bubele, dinţii par mai galbeni, îmbătrâneşte şi mai şi înghite căcatu ăla lipicios. DEZASTRU!!!!

Despre restu vom vorbi însă într-unul din episoadele viitoare.

Plecăciuni!

Advertisements

Author: bajbaj

bajbaj este. e de sex feminin si le zice mai pe toate.

3 thoughts on “Pregătiri de femeie măritată

  1. bre, sa stii ca pentru mine… ior an inspireisan 😀

  2. ma sperii! Ma pregatesc de-acu pentru la anul, e clar! Daca mai patesti de-astea vezi ca si propoderm functioneaza (daca nu esti alergica la propolis, of course). Atentie ca e galbena deci mare grija cand iesi dupa paine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s