BajBaj

prinţesa decăzută şi laşă

Fluturi la nuntă

3 Comments

A dat strechea-n mine! Deşi nu mai sunt o mireasă sunt o mireasă! 😀 Adică mi-a trecut vremea, dar pe forumuri am început să activez pentru că vreau să îmi vând învelişul de fondantă (aka rochia).

Am început cu asta pentru a declara aici că nunţile sunt o nebunie (nu în sensul bun), o psihoză generală care dă în penibil şi, mai nou, în hidos.

O tanti zicea pe un forum că ce îşi doreşte ea să aibă fluturi în loc de porumbei la ieşirea din biserică. Prinţesa aci de faţă  mustăceşte crezând că e o caterincă generală, ei părându-i-se mega penalitate şi porumbeii.

Dar supriză! Mireselele to be erau toate încântate şi exaltate şi vai, ce minunat să ai fluturi la nuntă!

Au şi găsit o firmă dreq ştie unde şi citez, deci TREBUIE să citez!

“Pentru nunţi, Butterfly Trading furnizează în special fluturi frumos coloraţi, „Ochi de păun“ ori „Coada rândunicii“ care, spre deosebire de speciile albe, au un zbor mai spectaculos, planat, şi culori deosebite, care arată feeric în fotografii. În plus, ei sunt de dimensiuni mai mari, „Coada rândunicii“ ajungând până la 8-9 cm; Altii de culoare roşie- fluturele „Amiral“. Ei sunt puşi în coşuri ori în recipiente din sticlă cu aranjamente de plante în jur şi pot fi admiraţi de invitaţi înainte de a fi eliberaţi.

Fluturii pot fi aduşi şi în recipiente de hârtie individuale, pentru ca fiecare invitat să poată elibera câte unul care, înainte de a-şi lua zborul, va sta câteva clipe pe mâna invitatului, cât să poată fi admirat.

De obicei, odată eliberaţi, fluturii se îndreaptă către mireasă, pentru că sunt atraşi de culorile deschise.

Cei care-şi doresc o nuntă „cu fluturi“ trebuie să-i comande înainte cu 27-32 de zile, pentru că sunt o „marfă“ perisabilă, ce nu poate fi ţinută „pe stoc“. Ei pot opta pentru 50 până la 500 de exemplare. Preţul nu este mic, pentru că fluturii necesită condiţii speciale de creştere şi transport: de la 1.250 de lei pentru 50 de fluturi, în funcţie de specie, până la peste 4.000 de lei.”

Şi zic:

ARE YOU FUCKING NUTS!?!??!??!?!?!

Băăăăăă!!!! Băăăăă!!!

Fluturi, frate, fluturi?!?! De 9 cm?! Se îndreaptă spre mireasă!?! Îi aduc ăştia în cornete ca să fie eliberaţi de fiecare invitat în parte?!

EU AM OROARE DE FLUTURI, fie ei drăgălaşi şi gingaşi şi minunaţi şi geniali aşa cum zice toata lumea! Sunt nişte INSECTE!

Senzaţia de fluture care se zbate în cornet?! Oooo, da, priceless!

Imaginea unei mirese năpădite de fluturi?! Fantastică!

Şi dup-aia ce?! Dai cu mătura după proaspăta nevastă ca să cadă fluturii de pe ea?!

Şi dacă, foarte teoretic vorbind, toţi invitaţii au oroare de fluturi, aşa ca mine, dar nu recunosc ca să nu pară dubioşi/ sissies etc.? 😀 Ce-o să fie?! O nuntă fără invitaţi! Uiii! 😀

Advertisements

Author: bajbaj

bajbaj este. e de sex feminin si le zice mai pe toate.

3 thoughts on “Fluturi la nuntă

  1. mwahahahaa, poate sa elibereze niste molii :)) da’ de ce vrei sa-ti vinzi rochia? o dai cu tenisii asortati?

    • pai da ce doamne-iarta-ma sa fac cu ea?! ca nu ma invita nimeni la vreun bal mascat! as da-o cu tot cu adidasi, dar ii port eu zilnic iar lately am prestat fara sosete, deci nu cred ca ar aprecia nimeni mireasma :-<

  2. bre, poate nu o sa te surprinda, dar fluturii din astia mi-a zis pietri o data ca-si doreste la nunta 😀 ceea ce inseamna, dupa calculele mele, ca tu ai fi una dintre invitatele NOROCOASE care ar tine un fluture zbatand si pe urma l-ar elibera :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s